Kvetinová škola je späť


Milujete kvety a ich vôňa vás dokáže opantať? Odporúčame vám navštíviť kvetinovú školu, ktorú organizuje kvetinárstvo Galéria Kvetín. Nemusíte mať strach, ak sa nepovažujete za skúsenú flóristku alebo aranžérku, či nemáte skúsenosti s viazaním kvetov. Pod ich dohľadom si vytvoríte dokonalý aranžmán, ktorý si po skončení odnesiete domov. Samy sme sa o tom presvedčili na kurze Jarná kytica, ktorú sme viazali z aktuálnych sezónnych kvetov.



Projekt kvetinová škola založili v v roku 2015 a úspešne funguje dodnes. Na kurzoch vás naučia využiť rastliny zo záhrad, z prechádzok v prírode i zakúpené rezané kvety. V uvoľnenej atmosfére voňavého ateliéru si pomocou odborných rád vytvoríte krásne kvetinové aranžmány a prekvapíte samy seba svojou šikovnosťou. Všetky výtvory si samozrejme beriete so sebou, takže domov odchádzate s plnými rukami kvetov.






Témy kurzov sa striedajú s ročnými obdobiami. V letných mesiacoch sú témou sezónne kytice, vence zo sukulentov alebo machov. Naopak v zimných mesiacoch prevažujú najmä populárne adventné vence a iné aranžmán. Obrovskou výhodou kvetinovej školy je fakt, že je určená pre každého milovníka kvetov, bez ohľadu na vek, skúsenosti a pohlavie. Počas 1,5 hodinových kurzov v Galérií Kvetín sa dostanete aj do samotných tajov floristiky.





Symboliku kvetinovej školy dotvára aj samotné miesto, ktoré sa nachádza na Kollárovom námestí v Bratislave. Po príchode na kurz získate všetky potrebné pomôcky, materiál, nožnice ako aj malé osvieženie J  V malých skupinkách 3-5 účastníkov sa vám skúsená lektorka bude maximálne venovať a naučí vás techniku ako aj postup; v našom prípade viazania jarnej kytice. Výsledok stál naozaj zato, ale veď napokon posúďte samy.






Kvetinovým kurzom v kvetinovej škole môžete urobiť radosť nielen sebe, ale aj svojim blízkym, napr. ako kvetinový kurz k narodeninám alebo len tak pre potešenie alebo je veľmi obľúbený aj ako svadobný dar. Vrelo odporúčame ak sú Vašou vášňou kvety alebo len potrebujete vybočiť z každodenného stereotypu, odreagovať sa, zrelaxovať, proste kedykoľvek keď máte chuť. Presne tak, ako keď si telo pýta a vy idete na masáž, tak aj naša duša potrebuje osvieženie a novú energiu. Viac informácií o kvetinovej škole ako aj kompletnej ponuke nájdete na ich oficiálnej stránke https://www.galeriakvetin.sk/kvetinova-skola.

Foto: Autor, Galéria kvetín

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov