jar

Prívitajte jar s novou pleťou

Pleť sa vám za starostlivosť vždy odvďačí. Ak sa naladíte na jej vnútorné potreby a budete rešpektovať jej prirodzené rytmy, odvďačí sa vám krásou. Fyziologické potreby pokožky sa menia v priebehu celého roka, preto je nové sezónne ošetrenie Sothys výnimočné svojou detoxikáciou, okysličením a rozžiarením pleti počas celého roka. Vyskúšajte aj vy skutočnú silu okysličenej pleti pre zvýšenie ochrany počas letných dní. Ošetrenie je vhodné pre všetky typy pleti a špeciálne je vhodné pre pleť, ktorá stráca žiarivosť, je matná a unavená.



Produkty z Okysličujúcej sezónnej tvárovej kúry jar - leto obsahujú extrakt z yuzu, ktorý pôsobí ako antioxidant a hydratuje pleť a extrakt z grapefruitu pre rozjasnenie a posilnenie pleti. Obnovu pleti a jas prinavráti ružový íl, ktorý je navyše bohatý na minerálne zložky, čistí a detoxikuje pleť. Karitové maslo pleť dostatočne regeneruje a vyživuje. Komplex multifunkčných antitoxínov zabezpečí lepšie okysličenie a pleť lepšie dýcha. Koktail vitamínov (C, PP, B5) pleť regeneruje, revitalizuje a chráni pred poškodením zo slnka.


Okrem profesionálneho ošetrenia v salónoch Sothys Vám taktiež odporúčame používať výrobky určené na domácu starostlivosť. Novinkou tohtoročného sezónneho ošetrenia je 2v1 pílingová maska, ktorá je bohatá na ružový íl, ktorý obnovuje jemnosť a žiarivosť pleti pri použití 1 - 2 krát za týždeň. 

Predstavujeme Vám tiež ľahkú penovú textúru so sviežou a ovocnou vôňou. Vaša pleť bude po čistiacej pene jemná, krásna a žiarivá deň po dni. Po odstránení očného make-upu naneste 1 - 2 pumpičky produktu na navlhčenú tvár a krk. Jemnými krúživými pohybmi uvoľnite make-up a nečistoty, potom dôkladne opláchnite. Dočistite pleťovou vodou podľa typu pleti.

Viac informácií ohľadom kompletenej ponuky služieb a jednotlivých prípravkoch Sothys nájdete na ich oficiálnej stránke www.sothys.sk

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov