Vivaldianno Reloaded je späť


S novým špičkovým obsadením sa divákom v bratislavskej Incheba aréne predstavilo unikátne zoskupenie pod názvom Vivaldianno Reloaded. Do slovenskej metropoly sa tento projekt hudobníka a skladateľa Michala Dvořáka v novom naštudovaní vrátil takmer po štyroch rokoch. Kombinácia čarovného príbehu barokových Benátok a 21. storočia v strhujúcej audiovizuálnej výprave okúzlila návštevníkov doslova všetkých vekových kategórií a zároveň táto multimediálna šou odkryla podivuhodný ľudský osud spoza celkom novej masky pozerajúcej sa na svet ako z magického zrkadla.


Projekt Vivaldianno, ktorý počas troch rokov slávil úspechy vo viac ako 30 svetových metropolách a videlo ho viac než 150 000 divákov, sa rozhodol pokračovať s novou tvárou ďalej. Predstavenie v Bratislave,  aj vďaka svojej emóciami a modernými technológiami nabitej 3D koncertnej šou nadchlo aj náročného diváka. Ten  si mohol zgustnúť na úchvatných animáciách od japonského umelca Kosukeho Sugimota ako aj ostatných umelcov z Číny a Spojených štátov amerických.



Novinkou Vivaldianno Reloaded boli nielen modernejšie animácie a vizuály, ale predovšetkým kompletne omladený orchester s jedným zo sólistov Českej filharmónie, ktorý dostal Anděla za koncert s Českou filharmóniou. Ten bol doplnený ďalšími skvelými hudobníkmi a skompletizovali a ho aj Indiáni z Bolívie a Peru hrajúci World Music. V neposlednom rade treba spomenúť výnimočného herca Pierca Brosnana známeho najmä z bondoviek. Málokto však vie, že je veľmi cenený a chválený aj za divadelnú činnosť a v projekte Vivaldianno Reloaded sa zhostil hlavnej postavy rozprávača.



"S Piercom Brosnanom som sa stretol na prelomu roku v Los Angeles, kde prebehlo aj samotné natáčanie. Pierce je neskutočný profesionál a zároveň veľmi priateľský a milý človek. Dokonca uvažuje, že sa príde v máji pozrieť na premiéru našej šou do Prahy," doplnil Dvořák. Multižánrová šou Vivaldianno Reloaded bude pokračovať vo svojom turné po ďalších svetových metropolách a predstaví sa v Londýne, New Yorku a Moskve.  

Foto: Monika Kudelova/Facebook XL Promotion

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov