Športom k vysnívanej postave


Ploché brucho, pevné ramená, mohutný chrbát, vyšportované nohy. Ruku na srdce, kto z nás by nechcel mať vyšportovanú a atraktívnu postavu? Niekedy však býva nepríjemná už len samotná predstava, že na to, aby sme vyzerali lepšie, budeme musieť tráviť hodiny v posilňovni a trápiť sa s ťažkými železami. Omyl. Existujú športové a relaxačné aktivity, ktorými si nielen vyformujeme postavu, ale spravíme niečo aj pre svoje psychické zdravie a my Vám ich v nasledujúcom článku vďaka karte MultiSport od Benefit Systems Slovakia predstavíme.





Tancom k vysnívanej postave
Nie, nejdeme vás nabádať, aby ste v úpornej snahe vytvarovať si postavu snov tancovali do rána bieleho. Reč je o zdravom a človeku prirodzenom spôsobe efektívneho spaľovania kalórií i formovaní tela pri tanci ako športe. Nielenže vám prinesie pozitívne výsledky, ale vás tiež zábavnou formou dovedie k povznesenej nálade i uspokojivému pocitu z dobre odvedenej práce. Budete svieža, usmiata a plná energie.



V Riverpark Dance school na nábreží Dunaja môžete v rámci Vašej karty MultiSport od Benefit Systems Slovakia využívať najmä dopoludňajšie hodiny Latino Fit Dance, pri ktorých sa budete cítiť nielen sexy, ale aj zmyselnejšie. Lektorka Dee Regeatonera Vás naučí základy latinsko-amerických tancov prostredníctvom chytľavých rytmov a choreografií. Naopak vo večerných hodinách môžete využiť napr. ponuku petržalského fitnescentra Fitness Land, kde ponúkajú hodiny salsy a reaggetonu.


Kila zhadzujete aj saunovaním
Saunovanie využívajú nielen profesionálni športovci, ale aj tí, ktorí sa chcú zbaviť prebytočných kíl. I keď saunovanie nenahradí pravidelný pohyb, môže podporiť odstraňovanie škodlivých látok, ktoré spôsobujú usadzovanie podkožného tuku. Takže pri redukcii hmotnosti má, popri správnom stravovaní a kondičnom režime, saunovanie tiež svoje miesto. Po tréningu vo fitness centre alebo behaní Vám preto odporúčame navštíviť jednu zo sáun v ponuke MultiSport akou je napr. Sauna Ľubo v budove STU, kde dokonale zrelaxujete v parnej alebo suchej saune.


Blíži sa leto
Okrem známych a populárnych športov Vám dnes chceme predstaviť aj novinku posledných sezón – paddleboarding. Tento vodný šport, pri ktorom jazdec na doske podobnom surfovému longboardu používa k pohybu vpred dlhé pádlo je skvelým doplnkom ako si môžete vyformovať svoju postavu nakoľko rovnomerne zaťažuje celé telo, zlepšuje rovnováhu a kondíciu. Nájdete ho napr. na petržalskom Draždiaku alebo Zlatých Pieskoch. Vedzte, že si nielen dobre zašportujete, ale aj sa zrelaxujete.




Športovať sa dá aj mimo Bratislavy
Nezabúdajte, že športovať a relaxovať sa vďaka karte MultiSport od Benefit Systems Slovakia dá nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike. Ak sa teda rozhodnete navštíviť jedno zo slovenských miest alebo sa ocitnete na služobnej ceste, v bohatej ponuke si vyberiete nielen zo skupinových športov, ale aj hodín jógy, wellnesu alebo raketových športov. Viac informácií nájdete na ich oficiálnej stránke https://multi-sport.sk/ alebo sa staňte ich fanúšikom na Facebooku a Instagrame.

Foto: zdroj jednotlivé partnerské zariadenia a Benefit Systems Slovakia.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov