BMD

Nové tváre sa popasujú s neľahkou témou!

a tou je Milan Rastislav Štefánik. Hoci sa na prvý pohľad môže zdať, že tento politik, generál, astronóm i fotograf v jednej osobe nemá s módou priamy súvis, opak je pravdou. Presne to dokazujú ukážky prác našich nádejných módnych dizajnérok, ktoré vám v nasledujúcich riadkoch poodhalíme.



Súčasťou Bratislavských módnych dní by Mercedes-Benz je projekt NOVÉ TVÁRE MÓDNEJ SCÉNY. Ten je už tradične zameraný na vyhľadávanie mladých talentovaných návrhárov. Tento rok sa musia mladí návrhári popasovať s témou – M.R.Štefánik.

Téma: Gen. PhDr. Milan Rastislav Štefánik
Preraziť na slovenskej módnej scéne, popasovať sa s konkurenciou a zaujať čímsi "navyše" nie je pre nováčikov v tomto odbore jednoduché. Vďaka projektu Nové tváre módnej scény môže byť cesta k vysnívanému povolaniu predsa len o niečo jednoduchšia. No ako sa vraví, nič nie je zadarmo. :-)

Pri príležitosti stého úmrtia uznávaného generála sme si pre finalistky spomínaného projektu pripravili tému, pri ktorej sa nemohli spoľahnúť iba na vlastné schopnosti a kreativitu. Museli totiž nazrieť do histórie a neprehliadnuť ani tie zdanlivo nepodstatné detaily. Už teraz môžeme potvrdiť, že to sa im aj podarilo.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov