Originálny koncept ošetrenia

Zima dáva našej pokožke poriadne zabrať, musíme sa o ňu teda veľmi starostlivo starať. V zimných mesiacoch je koža vystavená rýchlemu striedaniu teplôt, studenému vetru a mrazu, čím veľmi trpí. Nízke teploty a teplotné rozdiely pri prechode z vykúrenej miestnosti von do mrazu spôsobujú na pokožke pocit napätia, pálenia a tvorbu šupiniek. Pri prechode zo zimy do tepla sa tiež rozšíria drobné cievky v tvári, čo spôsobuje začervenanie kože a často sa objavujú aj popraskné žilky. Ako sa teda o pleť správne starať, aby v zime trpela čo najmenej?



Sothys Slovensko prináša v týchto mesiacoch na trh originálny koncept ošetrenia Divoké mango - kokos v podobe okysličujúcej sezónnej tvárovej kúry. Ošetrenie je výnimočné detoxikáciou, okysličením a rozžiarením pleti počas celého roka. Vyskúšajte aj vy skutočnú silu okysličenej pleti pre zvýšenie ochrany počas chladných dní. Ošetrenie je vhodné pre všetky typy pleti a špeciálne je vhodné pre pleť, ktorá stráca žiarivosť, je mdlá a unavená.

DOPRAJTE SI OŠETRENIE PRE OZAJSTNÝCH GURMÁNOV


Produkty z Okysličujúcej sezónnej tvárovej kúry jeseň - zima obsahujú Extrakt z divokého manga, ktorý pôsobí ako antioxidant a Extrakt z kokosu pre ochranu a výživu pleti. Obnovu pleti a jas prinavráti ružový íl, ktorý je navyše bohatý na minerálne zložky, čistí a detoxikuje pleť. Karitové maslo pleť dostatočne regeneruje a vyživuje. Komplex multifunkčných antitoxínov zabezpečí lepšie okysličenie a pleť lepšie dýcha. Koktail minerálov (Mg, Cu, Zn, Ca) pôsobí proti únave buniek, revitalizuje a stimuluje ich obranyschopnosť.

ROZVIŇTE ÚČINKY PROFESIONÁLNEHO OŠETRENIA U VÁS DOMA
Okrem špeciálnej kúry v salónoch Sothys sa o svoju pleť môžete naďalej starať aj doma. Predstavujeme vám produkty, ktoré vám v ošetrení pomôžu: 


  • Gurmánsky píling na pery zmäkčuje a vyhladzuje pery. Ideálne ich pripraví na aplikáciu balzamu na pery pre hydratáciu, výživu a ochranu alebo zvyčajného rúžu. Malé množstvo produktu naneste krúživými pohybmi na pery a potom ho opláchnite. Používajte dvakrát do týždňa.
  • Píling a maska skombinovaná v jednom produkte! Pílingová maska je bohatá na ružový íl, ktorý obnovuje jemnosť a žiarivosť pleti pri použití 1 -2 krát za týždeň.
  • Výživný telový elixír predstavujeme ľahkú textúru oleja s originálnym zložením obohateným o látky podporujúce výživu pokožky, ktorú zanecháva jemnú a hodvábnu. Zahaľte aj vy svoju pokožku do výživného, nemastného ochranného filmu s exotickou vôňou. Nastriekajte na celé telo a pomocou krúživých pohybov vmasírujte. 
Viac informácií o produktoch Sothys Slovensko ako aj o profesionálnych ošetreniach, ktoré ponúkajú v salónoch nájdete na ich oficiálnej stránke https://www.sothys.sk/


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov