Známe tváre si zahrali v TV spotoch Pohody

Chcete vedieť, aké to je, keď má herečka Táňa Pauhofová pod palcom muzikantov Laskyho, Matúša Valla (Para), Vlada Sendreia, Barnabáša Cibuľu (Kokavakere Lavatura), Whiskyho (Slobodná Európa), Branuška Jobusa (Vrbovskí víťazi), Lukáša Filu (Korben Dallas), Pištu Vandala (Čad), Veca a Martina Valihoru, ale aj šéfredaktora .týždňa Štefana Hríba, výtvarníka Igora Derevenca, hovorcu Mária Gešvantnera či moderátorské duo Rádia_FM Baláž – Hubinák? 

Alebo čo spolu plánujú Zuzana Šebová s Robertom Rothom a Michalom Kaščákom? Čo majú okrem hudby spoločné Jana Kirschner a Katarzia?   To všetko  nových televíznych spotoch letného multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda 2014, ktoré sa nakrúcali pred niekoľkými dňami na niekoľkých miestach v Bratislave. 


Režisérsku taktovku nad tromi spotmi s pracovnými názvami Joga, Gynekológia a Taxi prevzal Juraj Johanides a na margo spolupráce s množstvom nehercov po ukončení prác skonštatoval. Ale Oscara by mal za svoje výkony určite dostať riaditeľ festivalu Mišo Kaščák! Skvelým výkonom sa však prezentovala aj Jana Kirschner, ktorá nad ponukou zahrať si v spotoch neváhala ani sekundu.

Bažant Pohoda sa tento rok uskutoční v termíne 10 - 12.júla na Letisku Trenčín. Lístky na celý festival, ale aj jednodňové vstupy sú v predaji priamo na stranke www.pohodafestival.sk v sekcií Lístky.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov