Wakelake - Zlaté Piesky

Nedávno sme sa zhodli, že miesto, ktoré Vám teraz predstavíme je právom našim najobľúbenejším v Bratislave. Skvelá atmosféra, krásni ľudia, kopa aktivít, pri ktorých sa nenudíte a ešte k tomu aj super jedlo. Čo viac si môžete želať.




Wakelake na Zlatých Pieskoch sme objavili minulé leto a odvtedy sa ho nevieme nabažiť. Víkendy sa tu stávajú legendárnymi a to nielen vďaka tematickým party, ktoré organizujú (tento rok to bolo napr. otvorenie leta v štýle Army), ale aj pohode, ktorá tu z každého vyžaruje. Areál ponúka množstvo aktivít, ale snáď najznámejšiou a najpopulárnejšiou je samotné wakeboardovanie. Ak ste začiatočníci, odporúčame Vám prisť každý utorok a štvrtok doobeda, kedy ide vlek pomalšie a vy sa tak môžete naučiť štartovať a vyskúšať si aké to je. Nezľaknite sa ak Vám to na začiatku veľmi nepôjde :D




Okrem wakeboardovania sa dá vyskúšať aj flyboarding, jedinečnú môžnosť zalietania si nad vodou. Ďalšiou z aktivít je paddleboarding, ktorý navokon vyzerá jednoducho, ale v skutočnosti dá zabrať. Pokiaľ však nie ste športoví nadšenec, nezúfajte. Stačí Vám len tak chilloutovať a dýchať všade prítomnú atmosféru a užívať si slnečné lúče. 

Nemôžeme zabudnúť ani na jedlo, to je tu priam fantastické. Vyskúšali sme už prakticky celé menu a našimi favoritmi sú jednoznačne kuraci a losový šalát, spaghetti aglio oglio, rizotá a acaico. Okrem toho tu robia aj rôzne miešané drinky alebo populárne limonády. Tento rok pribudol aj nerestný kútik, kde si môžete dať waffle alebo mrazený jogurt. Novinkou je tiež čerstvý kokosový orech. 



Ak ste ešte na Wakelaku neboli a my sme Vás dostatočne navnadili, tak neváhajte a checknite ich stránku, aby ste sa dozvedeli viac. www.wakelake.sk

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov