Ku šťastiu toho nepotrebujeme naozaj veľa

Nie nadarmo sa hovorí, že niekedy stačí kvietok alebo kytička od blízkeho človeka a náš deň je hneď oveľa krajší. Ak by ste chceli niekoho potešiť, či  len hľadáte vhodný darček pri príležitosti osláv narodenín, výročia svadby či  inej dôležitej udalosti je KVETNET pre Vás tou správnou voľbou. My sme sa rozhodli využiť ich služby, aby sme sa poďakovali naším klientom a partnerom za doterajšiu spoluprácu.

Kytica z tulipánov

V širokom portfóliu výrobkov nájdete okrem klasických kytíc z ruží, tulipánov a iných sezónnych kvetov aj rôzne darčekové koše a sety. S blížiacim sa sviatkom všetkých svätých si môžete na stránke www.kvetnet.sk taktiež vybrať smútočne vence a črepníkové kvety.  Ochotný personál Vám poradí pri výbere vhodnej kytice osobne, ale aj prostredníctvom telefonickej objednávky. Donáška kvetov je zabezpečená v Bratislave a v Košiciach už do 2 hodín od prijatia objednávky a to prostredníctvom kuriéra.



darčekový kôš


O tom, že kvety sú naozaj vďačným darčekom svedčí radosť a úsmev na tvárach obdarovaných. Na obrázkoch Vám prinášame niekoľko inšpirácií na vhodný darček. Preto neváhajte a vyberte si ten správny pre svoju rodinu, priateľov alebo obchodných partnerov. Navštívte stránku www.kvetnet.sk alebo sa staňte ich fanúšikmi na Facebooku https://www.facebook.com/onlinekvetinarstvo.

spokojnosť nášho klienta


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov