Na atopickú dermatitídu intenzívne

Poznáte to dôverne? Nekonečný pocit svrbenia, ktorý nás budí v noci zo spánku. Pocity pálenia či pnutia, ktoré sú už neznesiteľné.  Či suchosť kože, zápal, drobné ranky. A celé je to pomenované nepríjemnou diagnózou Atopická dermatitída. Týmto ochorením v dnešnej dobe trpí nemalé percento našej populácie a vo veľkom zasahuje aj deti, dokonca novorodencov. Značnú úlohu zohráva dedičnosť. Ďalšími vonkajšími faktormi, ktoré sa podieľajú na vzniku a priebehu atopie sú potravinové a vzduchom šírené alergény, ale aj nevhodná kozmetika, syntetické oblečenie, či psychický stav človeka. Chladné počasie, ktoré nás teraz čaká, je tiež jedným z faktorov, ktoré zhoršujú stav atopie.




Francúzska spoločnosť LABORATOIRE BIODERMA prináša novinku - upokojujúcu, reštrukturalizačnú a zvláčňujúcu starostlivosť aj pre najhoršie stavy atopickej dermatitídy – Atoderm INTENSIVE, ktorý prirodzene a trvale obnovuje zdravú kožnú bariéru. Jeho obrovským benefitom je, že urýchlene zastavuje svrbenie a znižuje potrebu škrabania. Je obohatený o upokojujúce a antibakteriálne zložky, ktoré okamžite upokojujú podráždenú pokožku. Po aplikácii Atoderm INTENSIVE  je pokožka čistá, kľudná a hĺbkovo obnovená. Vďaka svojim silným účinkom Atoderm INTENSIVE vás zbaví nepríjemností spôsobených atopiou a vráti  vám pokojný spánok a úsmev na pery. 



Ja osobne som donedávna používala Atoderm Po Zinc, ktorý bol vhodný najmä v chladných zimných mesiacoch, kedy pôsobila moja pleť vysušene. Tento výrobok bol nahradený Atoderm INTENSIVE, ktorý som sa rozhodla vyskúšať. Okamžite po nanesení som cítila akoby neviditeľný povlak a pri dotyku sa mi zdalo, že je pleť viac hodvábna. Používam ho 2x denne, ráno pred nalíčením ako podkladovú vrstvu a večer po odlíčení ako nočný krém. BIODERMA ho ponúka v ekonomickom 500 ml balení, ktorý môžu využívať všetci členovia rodiny. 



Do stredy 10. decembra máte možnosť súťažiť o novinku Atoderm INTENSIVE. Stačí vyplniť formulár a napísať, ktorý je Váš obľúbený výrobok od spoločnosti BIODERMA. Výherca bude uverejnený na našej stránke a následne kontaktovaný.  
Name
Email *
Message*

Výhercom sa stala pani Alena Kapušová z Bratislavy. Gratulujeme!


Výrobky spoločnosti BIODERMA Vám odporúčame kupovať výhradne v lekárňach. Na našej stránke budeme postupne pridávať recenzie na jednotlivé výrobky. Viac informácií sa dozviete taktiež na stránke www.bioderma-sk.com

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov