Slovan nevzdáva boj o playoff!

Pondelkovým zápasom proti Avangardu Omsk sa začala najdlhšia 7-zápasová domáca séria, ktorá bude pre belasých kľúčovou v boji o tohto sezónne playoff. Zápasom s Omskom, domáci ukázali, že nevzdávajú svoje zbrane a aj napriek 3 rýchlym inkasovaným gólom v prvej tretine bojovali ďalej. Decembrové zápasy budú rozhodujúce, a preto Slovanisti veria, že sa im podarí získať čo najväčší počet bodov. Vpred ich budú hnať aj fanúšikovia, ktorí si aj napriek prehrám v posledných zápasoch na tripe našli cestu do Slovanft Arény.


Domáca šnúra pokračuje v stredu 10.decembra kedy Slovan privíta Barys Astana v bráne so slovenským reprezentantom Jánom Lacom. Astana má za sebou neľahké obdobie spojené s dlhým čakaním na víťazstvo.  Samotný Laco sa vyjadril, že to bude ťažký zápas, ale už teraz sa veľmi teší na podporu domáceho publika. Zápas sa záčina v tradičnom čase o 19-tej hodine a lístky sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal. 



V pondelok, 15. Decembra zavíta do Bratislavy fínsky Jokerit, dva dni pred Štedrým dňom Lada Togliatti, 24. decembra na obed to bude Nižnekamsk a na druhý sviatok vianočný slávny SKA Petrohrad. Fanúšikovia sa tak môžu tešit na atraktívny program, ktorý neutíchne ani počas sviatkov. Slovan má pre svojich verných pripravených niekoľko noviniek a jednou z nich bude špeciálna kolekcia vianočných dresov, s ktorou sa predstaví práve na Štedrý deň.  


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov