BMD

BMD - exkluzívna prehliadka plesových šiat

Každoročná prehliadka plesových šiat a doplnkov uzavrela v utorok večer tohtoročnú sériu Bratislavských módnych dní. Počas večera videli prítomní hostia výber toho najlepšieho, čo aktuálne ponúka slovenská módna scéna. Po Refinery Gallery a hlavnom námestí sa zimná edícia konala v exkluzívnych priestoroch Dvorany Ministerstva kultúry Slovenskej republiky kde sa predstavilo 15 dizajnérov a značiek. 




Táto exkluzívna prehliadka plesových šiat bola nielen vyvrcholením BMD, ale zároveň aj inšpiráciou pre dámy na nadchádzajúcu plesovú sezónu, ktorá odštartuje už 10. januára Plesom v Opere. Návrhari predstavili maximálne štyri modely, ktoré boli navrhnuté špeciálne pre tento večer. Na móle sme mohli vzhliadnuť okrem dámskych rób aj detské modely, pánske smokingy a kožušinové doplnky. 




V historických priestoroch Dvorany Ministerstva kultúry sa predstavili Richard Rozbora pod značkou Rozbora Couture, Slavomíra Vlasová, Zlatica Hujbertová, Ida Sandor, Darina Fábriová, Zuzana Haková, Veronika Hložníkova, Annamária Kiss Kósa, Jana Jurčenko, Róbert Vrzala, Jana Pištejová, Renáta Kliská so značkou La Rena, dámske a detské spoločenské šaty značiek Sherri Hill a Pronovias Barcelona z predajne Noble Fashion Shop a Salón Nicole Bratislava. 





Ako modelky sa predviedli aj mnohé známe tváre ako speváčka Mista, ktorá predviedla model Simony Vachálkovej inšpirovaý antickou bohyňou, ale aj Layla v extravagantnom modeli návrhára Róberta Vrzalu. Na záver výnimočného večera predsedkyňa poroty Iveta Lederer udelila špeciálne vyznamenanie organizátorke BMD pani Márii Rehákovej za jej prínos slovenskej módnej scéne ako aj výnimočný vkus.




Spoločne sa tešíme na jubilejný 10. ročník, ktorý ako samotná organizátorka načrtla bude spojením módy a športu. 
Fotografie: Zdroj BMD 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov