Dubovcova s Nestarcovou majsterkami Slovenska už po šiestykrát

Na Slnečných jazerách v Senci sa tretí augustový víkend stretli nielen nadšenci dobrého jedla, leta, ale predovšetkým plážového volejbalu. Konal sa tu totiž finálový turnaj Majstrovstiev Slovenska v beach volejbale mužov a žien. Počas dvoch súťažných dní sa tu predstavili tie najlepšie páry, ktoré sa na Slovensku momentálne nachádzajú.




Počas dvoch súťažných dní, vo viac ako 30 – stupňových horúčavách sa pavúkom až do finále v oboch kategóriach prebojovali favoriti. V kategórií ženy to boli obhajkyne prvenstva Natália Dubcová s Dominikou Nestarcovou a u mužov Igor Horváth s Matejom Hukelom. Prekvapenie sa napokon nekonalo a podľa očakávania sa víťazkami stali Dubcová s Nestarcovou bez straty setu.





Vo finále si poradili s Ľubicou Šipošovou a Luciou Behúnovou hľadko 2:0 na sety a vybojovali si tak už svoj šiesty titul majsteriek Slovenska.  Naopak v mužskom finále podľahli favoriti s dvojicou Michal Kollár a Jakub Ihnát 1:2 a skončili napokon druhí. Obidva atraktívne finálové zápasy pritiahli ku kurtom množstvom fanúšikov, ktorí sa v Senci v nedeľu nachádzali.





Organizátori v Senci pripravili pre fanúšikov množstvo sprievodných akcií ako autogramiáda najlepších dvojích, predaj volejbalových dresov s logom turnaja, ako aj turnaj populárných osobností, či tombolu s atraktívnymi cenami. Na záver už len zaželať vela úspechov ženskej dvojíci, ktorá naďalej bojuje o body zaručujúce im účasť na letných olympíjskych hrách v Rio de Janeiru.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov