Máte radi sladké?

Neverím, že sa v mojom okolí nájde niekto, kto by nemal rád koláče a sladké. Či už zoberiem do úvahy klasické veterníky alebo moderné a v dnešnej dobe veľmi obľúbené cheesecaky, s radosťou si na nich pochutnajú všetci. V týchto horúcich letných dňoch som sa rozhodla osloviť chalanov z www.cukrari.sk, s ktorými som sa rozprávala nielen o tom, ako dlho trvá vytvorenie prototypu cheseecaku, ale aj aké koláče sú momentálne v kurze.




Samotný nápad založiť cukrárensku výrobu cukrari.sk vznikol v hlavách majiteľov, kamarátov z vysokej a strednej školy približne pred dvomi rokmi úplne náhodne. Sami sa postupne rozhodli začať pracovať na prototype klasického New Yorkského cheesecaku. Nakoľko pracujú v gastro odvetví už viac ako 11 rokov, z toho 5 priamo v Londýne sami sa podielali nielen na receptúre, ale v začiatkoch aj na samotnom pečení.


Pri výbere surovín si cukrári potrpia na kvalitu, vo svojich cheesecakoch používajú pravý syr Philadephia a belgickú či nemeckú čokoládu. V ich portfóliu nenájdete žiadne umelé dochucovadlá, konzervanty, či farbivá. Ochutnať ich môžete napríklad aj v Bratislave v prevádzkach Café Dias, GreenTree Café, La Putika, Monster Café, W Café a mnoho ďalších. Na stránke www.cukrari.sk si prostredníctovm e-shopu môžete objednať tortu, ktorú Vám do 72 hodín, 5 dní v týždni aj osobne privezú a doručia. Preto ani v týchto horúčavách si teda nemusíte lámať hlavu s transportom. 



Každý piatok majú v ponuke aj špeciálnu akciu s názvom Torta vo vreci, kedy na zákazníka čaká prekvapenie v podobe 4 druhov koláčov. V ich portfóliu nájdete aj tzv. sezónne novinky ako rebarborový, jahodový koláč, cheesecake z plodov čiernej bazy, alebo nepečený cheesecake zo zeleného čaju matcha. Okrem už spomínaných cheesecakov, ktoré sú stále najpopulárnejšie Vám na objednávku urobia aj narodeninovú alebo svadobnú tortu. V portfóliu nechýbajú ani torty pre alergikov na lepok či laktózu, dokonca ani fanúšikov zdravšieho stravovania.


O tom, že koláče a to najmä cheseecaky chutia naozaj skvele a to dokonca aj v 38-stupňových horúčavach sme sa mohli presvedčiť priamo v redakcií. Ak teda hľadáte tortu na oslavu narodenín alebo inú špeciálnu príležitosť, neváhajte kontaktovať cukrárov prostredníctvom stránky www.cukrari.sk, ktorá Vám pripraví koláč aj bez laktózy, lepku či orieškov. Viac informácií o ich výrobkoch a aktuálnej ponuke nájdete tiež na Facebooku https://www.facebook.com/cukrari.sk






Môže sa vám páčiť

0 Komentárov