Zažite víkend ako z rozprávky na zámku

V malebnom prostredí majestátnych hôr, v samom srdci Slovenska, máte možnosť navštíviť zámok, ktorý je bohatý svojou históriou datujúcou sa od trinásteho storočia. Grand VÍGĽAŠ dýcha nielen romantikou, ale aj tradíciami a počas Vášho pobytu sa budete cítiť ako ozajstní králi. Historicky vyzdobené priestory, skvelá kuchyňa, wellness a aktivity, buďte pripravení, že zámok Vás svojou mágiou doslova očarí a budete sa chcieť opäť vrátiť.





Ubytovanie na hrade je romantické, nakoľko každá izba je výnimočná svojou dobovou architektúrou a eleganciou. Na výber máte zo 4 kategórií: klasické, superior a deluxe izby ako aj apartmány.  Či už sa budete kochať výhľadom na nádvorie hradu alebo okolitú prírodu, nádherné baldachýnové postele ako z rozprávky Vám poskytnú zaručený oddych počas Vášho pobytu.



Aký by bol pobyt na zámku, ak by ste nestolovali ako králi? Na Grand Vígľaši zažijete kráľovskú kuchyňu. Od tradičných regionálnych špecialít až po moderné kulinárske trendy, reštaurácia Anjou Court, kaviareň kráľa Ľudovíta I. alebo vináreň kráľa Vladislava II. Vám splnia Vaše najtajnejšie želania. My sme ochutnali domáci slepačí vývar, bravčovú panenku ako aj kuracie prsia tandori a kuchárovi udeľujeme veľkú pochvalu.




Na hrade sa tiež nachádza Dragon Cigar bar, ktorý ponúka kubánske cigáry, exkluzívny koňak a whisky a je vhodný nielen pre korporátne návštevy a obchodné stretnutia, ale aj na chvíľu sa zastaviť a vychutnávať si ducha histórie. Raňajky sú podávané v priestoroch plných dobových malieb, kde máte na výber množstvo tradičných syrov z okolitých salašov.  V priestoroch zámku nájdete tiež kaplnku a rytierske sály, ktoré slúžia na organizovanie svadieb a iných podujatí.






Rozsiahla rekonštrukcia, ktorá bola ukončená v roku 2013 umožňuje zámku aj možnosť poskytovania nadštandardných služieb. Ak túžite po skutočnom relaxe, navštívte moderné wellness centrum a SPA. Zaplávať si môžete v 10-metrovom bazéne s proti prúdom, v jacuzzi si zase oddýchnete a vo fínskej a infra saune sa zbavíte prebytočného stresu. Vychutnať si môžete  široký výber špeciálnych  kozmetických procedúr a masáží.



Okrem obchodných stretnutí a rokovaní ponúkajú priestory zámku aj jedinečnú scenériu pre veľkolepé udalosti, akými sú koncerty alebo aj módne prehliadky.  Počas Vášho pobytu máte na výber zo širokého portfólia aktivít ako sú jazda na koni, vyhliadkové lety, paragliding alebo prehliadka zámku. Ak túžite spoznať okolie, odporúčame Vám vybrať sa do banského mesta Kremnica, Banská Štiavnica, navštíviť tradičné výrobne syrov, ako i známe kúpele Sliač alebo Kováčová.




Na konci Vášho pobytu sa určite prichytíte pri myšlienke, že najradšej by ste tu zostali navždy. To sa žiaľ nedá, tak si aspoň užite čas, ktorý Vám zostáva a naplánujte si ďalšiu návštevu zámku Grand Vígľaš. Viac informácií o zámku, o možnostiach ubytovania ako aj o aktivitách, ktoré ponúka, sa dozviete ak navštívite oficiálnu stránku http://grandviglas.com/en/ alebo sa stanete jeho fanúšikmi na Facebooku.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov