Nový klip NO NAME „S Láskou“ dostal unikátnu filmovú podobu!

Skupina NO NAME na chvíľu zmenila oblasť umeleckého pôsobenia! Na nový singel „S Láskou“ sa totiž rozhodla nakrútiť obrazový skvost. Chalanom už nestačil obyčajný videoklip, nakrútili k nemu dokonca film! Snímku má na svedomí oceňovaný filmár Juraj Lehotský, dokonalú filmovú podobu jej dodal kameraman Timoteja Križka. 







Nakrúcala sa výlučne v exteriéroch blízko mesta Šaľa. Hlavné postavy stvárňujú kazateľ a spisovateľ Daniel Pastirčák so synom Damiánom a Ľuboš Krajčovič. So singla „S Láskou“ sa pár týždňov po nasadení stal hit. NO NAME sa tešia, ako skladbu fanúšikom zahrajú naživo na S Láskou NO NAME tour 2016“.

Chalani z No Name sú zvedaví nielen na to, ako publikum prijme nový film. Ešte viac sa 7-násobný Slávik bez hraníc teší na turné, kde singel „S Láskou“ a ďalšie hity zahrá naživo. Vstupenky na jarné „S Láskou NO NAME tour 2016“ sa na Slovensku dajú zakúpiť na www.ticketportal.sk a na koncerty v Česku na www.ticketstream.cz. Všetky novinky a informácie o skupine nájdete na www.no-name.sk a na facebookových stránkach kapely



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov