Vianočné nákupy v Shopping City Süd - © SCS

Obdobie Vianoc sa nezadržateľne blíži a s ním je úzko spojené aj nakupovanie vianočných darčekov. V Shopping City Süd vo Viedni môžete spojiť príjemné s užitočným. Na viac ako 192 000 metrov štvrcových sa na dvoch podlažiach nachádza 330 obchodov, kaviarní a reštauračných zariadení. Na svoje si príde každý, kto hľadá zaujímavý darček pre svojich blízkych.





V širokej ponuke obchodov nájdete módne značky ako Berskha, Bonita, H&M, Mango či Zara. Čoraz viac populárnym sa v poslednej dobe stáva aj Primark – írsky módny dom, ktorý sa vyznačuje schopnosťou ponúknuť svojím zákazníkom dizajnérske kúsky z prehliadkových mól za prijateľné ceny. V októbri tohto roku otvorili v © SCS aj Zara Home špecializujúci sa na bytové doplnky.


Ak ste po celodennom nakupovaní vyhladli, neváhajte zájsť do food courtu, kde nájdete okrem tradičných rakúskych špecialít aj taliansku, čínsku, japonskú či tureckú kuchyňu. Na výber máte tiež z hamburgerov, morských špecialít či amerických donutov. Po výdatnom obede si môžete posedieť na káve a vychutnávať chvíle ničnerobenia s Vašimi blízkymi.

V © SCS si v predvianočnom období prichystalo pre svojich návštevníkov viacero noviniek. Jednou z nich je predĺženie otváracích hodín vo štvrtok a v piatok do 21 hodiny, namiesto 19 hodiny (http://www.scs.at/W/do/centre/opening-hours). Túto možnosť určite ocenia návštevníci zo Slovenska, ktorý musia za nákupmi cestovať o hodinu dlhšie ako domáci Viedenčania. 




V spolupráci s obchodným centrom sme si pre Vás pripravili vianočný darček aj my. Ak do 1. decembra pošlete správnu odpoveď na otázku, koľko obchodov sa nachádza v © SCS na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o darčekovú poukážku v hodnote 50,- EUR na nákup  v Shopping City Süd ako aj v Donau Zentrume (http://www.scs.at/W/do/centre/gutschein).

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov