Ako vyzerať dobre v okuliaroch

Rovnako ako oblečenie tak ako okuliare podliehajú módnym trendom. Čoraz populárnejším sa v poslednom období stávajú veľké sklá s hrubými rámami alebo tzv. mačací tvar. Okrem rámov môžete staviť aj na farby, klasickú čiernu alebo šedú nahraďte výraznejšími odtienmi červenej alebo modrej. Ak je pre Vás farba málo, siahnite dokonca po extravagantných tigrovaných vzoroch.




Osvedčenou klasikou sú stredne veľké sklá a plný rám. Ak pri výbere nedbáte veľmi na štýl, ale na tú správnu veľkosť, všimnite si, či nepresahujú hranu vášho obočia a na spodnej strane zase kontakt s lícom. Cieľom dioptrických okuliarov však nie je len celkový dojem, ale predovšetkým ich funkčnosť a korekcia zraku. Nechajte sa preto inšpirovať naším výberom.

Model Rivoli 




Model Parrot



Model Naruik 


Model Piura

Model Farsund 
Za zapožičanie dioptrických okuliarí ďakujeme www.opti24.sk, ktorá prostredníctvom online obchodu ponúka možnosť výberu okuliarov za atraktívne ceny. Za ALL-IN cenu obdržíte moderné, vysokokvalitné dioptrie zo špeciálneho plastu s tvrdenou úpravou ako aj ďalšie extra: antireflex úpravu proti poškriabaniu, UV ochranu, puzdro na okuliare a mikrofázovú handričku.

Na výber máte zo širokej ponuky dámskych a pánských modelov, ako aj slnečných okuliarí či multifokálnych šošoviek, ktoré sú prispôsobené do blízka aj do diaľky. Prostredníctvom šikovnej aplikácie priamo na ich stránke si okuliare môžete aj vyskúšať. Pre viac informácií ohľadom kúpy dioptrických okuliarí, navštívte stránku www.opti24.sk.

V spolupráci s www.opti24.sk sme pre čitateľov pripravili súťaž o poukážku na nákup dioptrických okuliarov, ktoré môžu byť vhodným darčekom pod vianočný stromček. Do 10. novembra nám zašlite odpoveď na otázku, čo sú MULTIFOKÁLNE ŠOŠOVKY, svoje odpovede zasielajte na adresu: 
redakcia@lifefashionfood.net.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov