Vytvorte si dokonalé jesenné líčenie

Na vytvorenie dokonalého make-upu nepotrebujete navštíviť profesinálku. Dnes Vám predstavíme veľmi jednoduché líčenie ideálne na každý deň, ktoré hravo zvladnete samé. Jeho základom sú prípravky z dekoratívnej kozmetiky značky Dermacol: podkladová báza pod make-up, BB krém, očné tiene, rúž a fixačný púder.


Podkladová báza

Pred samotným použitím make-upu je potrebné naniesť podkladovú bázu, aby make-up dlhšie vydržal a bol odolnejší. My sme použili Dermacol Satin Make-up Base, ktorá vytvorila hebký zamatový podklad. Použitie je vskutku jednoduché, stačí naniesť malé množstvo bázy a rovnomerne ho rozotrieť. Pleť je behom chvíle zmatnená a hebká.





BB krém

BB krémy zaznamenali svoj boom v posledných rokoch najmä vďaka funkií plnohodnotne nahradiť krém a make-up v jednom. Dermacol hydratačný a tónovací BB krém vytvára prirodzený vzhľad, zjednocuje tón pleti a kryje nedokonalosti. Pleť pôsobí rozžiarene a SFP 15 poskytuje ochranu aj pred slnečným žiarením.



Očné tiene

Dermacol Mono očné tiene, ktoré sú v ponuke v piatich rôznych odtieňoch sa vyznačujú ľahučkou púdrovou textúrou, ktorá vytvára na očných viečkach saténovo jemný film. Ľahko a rovnomerne sa rozotiera a perfektne priľnieva. Praktický obal s obojstranným aplikátorom môžete nosiť so sebou v kabelke počas celého dňa.


Rúž

Okrem nádhernej a intenzívnej farby vytvorí dokonalý vzhľad pier počas celého dňa. Poskytuje ultra lesk a na perách vydrží viac ako 16 hodín. Najprv si nanesiete farebný odtieň a po zaschnutí ho prekryjete bezfarebným leskom obsahujúcim kvalitné oleje a vitamín E, ktorý zabraňuje vysušovaniu a pery hydratuje.



Púder

Celý make-up na záver zafixujeme púdrom Dermacol Invisible Fixing Powder. Okrem príjemnej vône a transparentnej farby taktiež zabraňuje vzniku mastného pocitu v priebehu dňa. Pleť po nanesení pôsobí pestovane a získava ochranný film. Praktický štetec, ktorý je jeho súčasťou Vám pomôže v jednoduchej a rýchlej aplikácií.




V spolupráci so značkou Dermacol sme pre Vás pripravili súťaž o 5 kozmetických balíčkov v hodnote 35,-EUR. Teraz máte jedinečnú možnosť vytvoriť si dokonalé jesenné líčenie aj samy doma. Do 17. novembra nám odošlite správnu odpoveď na otázku aká je funkcia podkladovej bázy na adresu: redakcia @lifefashionfood.net.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov