Kto ochráni vašu pokožku pred zimou?


Zima je pre našu pokožku tvrdou skúškou a zaslúži si špeciálnu starostlivosť. Chlad, suchý vzduch, málo svetla a vietor našu pokožku oslabujú, najmä na tých najexponovanejších partiách ako je tvár, pery a ruky. Tepelná regulácia je náročná z dôvodu striedania tepla a zimy, keď prechádzame z vonkajšieho prostredia do interiéru. 



Rovnováha v pokožke je porušená. Suchý mráz zvyšuje stratu vody a znižuje vylučovanie kožného mazu. Tým sa pokožka stáva priepustnejšia a krehkejšia, objavujú sa príznaky suchej kože ako je začervenanie a podráždenie. Preto je potrebné pokožku chrániť a obnoviť jej ochrannú vrstvu.

Starajte sa o svoju pokožku v zimnom období a využite rady expertov zo spoločnosti BIODERMA. Pripravili pre vás sériu odborných a zaujímavých článkov, kde budú hovoriť o tom, ako sa starať o pokožku v zime, ako pokožka reaguje na chlad a mráz, čo je pre ňu vhodné, ale aj o strave v zimnom období. 


V spolupráci s Bioderma sme pre Vás pripravili súťaž o  5x Atoderm Intensive Baume 500ml v hodnote 21,90€. Správne odpovede na otázku: Ako sa volá krajina za polárnym kruhom, kde odcestuje jedna rodina, aby otestovala kvalitu produktov Atoderm posielajte na adresu redakcia@lifefashionfood.net. Príbeh tejto rodiny môžete sledovať na www.bioderma-sk.com






Môže sa vám páčiť

0 Komentárov