Novoročná lyžovačka na Donovaloch

Milovníci zimných športov majú v januári jedinečnú príležitosť vychutnať si novoročnú lyžovačku. Obdobie po sviatkoch plných prejedania sa vianočných dobrôt a koláčov sa už skončilo, a preto je najvyšší čas vyraziť na lyže. Či už patríte k začiatočníkom alebo skúseným lyžiarom, vedzte, že na Donovaloch si nájdete to svoje pravé orechové.



Stredisko PARK SNOW Donovaly sa nachádza v samom srdci Slovenska, necelých 2,5 hodiny autom od Bratislavy.  Na rozdiel od iných lyžiarských stredisiek, na Donovaloch môžete od minulej sezóny jazdiť nepretržite na Záhradišti v čase 8:30 – 21:00. Denné lyžovanie tak plynulo prechádza do večerného, ktoré je v prevádzke od 16:00 – 21:00.




Ak prichádzate na Donovaly s rodinou, vaše ratolesti sa dosýta vybláznia v detskom Funparku, ktorý sa nachádza v časti Mistríky – priamo medzi dvomi areálmi Nová hoľa a Záhradište. S 12 500 m2 je druhým najväčším zábavným parkom svojho druhu v Európe. S pomocou posuvných pásov sa deti naučia lyžovať ľahšie a bez strachu.



Na svoje si určite prídu aj bežkári či snowbordisti. Vyznávači bielej stopy majú k dispozícií 2 bežečké okruhy v okolí Polianky a Močiarov. Celková dĺžka je 18,4 km.  Naopak pre snowboardistov je otvorený Riders Park Záhradište, kde sa nachádzajú zvyčajne 3 skoky a 12 prekážok, ktoré sa počas sezóny obmieňaju, aby bolo jazdenie v ňom stale výzvou.


Náročný deň strávený v PARKu SNOW Donovaly nezabudnite zakončiť zaslúženým  oddychom a relaxom. Načerpať ho môžete nielen vo wellness centre, saune a vírivke, ale tiež v miestnej kolibe Goral, ktorá ponúka bohatý výber regionalných špecialít. Bryndzové halušky či iné miestne dobroty Vám servírujú v útulnej drevenici v doprovode cigánskej hudby.  


V spolupráci s lyžiarskym strediskom Snow Park Donovaly sme pre Vás v povianočnom období pripravili súťaž o tri 7-hodinové celodenné skipasy. Do 5. januára nám zašlite na adresu redakcia@lifefashionfood.net správnu odpoveď na otázku kedy je v prevádzke večerné lyžovanie.  Viac informácií o stredisku nájdete na ich oficiálnej stránke http://www.parksnow.sk

Zdroj Foto: http://www.parksnow.sk



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov