Speváčka Kristína sa predstavila v troch polohách

Dunajský pivovar sa stal miestom krstu exkluzívneho kalendára a nového videoklipu slovenskej speváčky Kristíny. Tá sa hosťom predstavila v netradičnej úlohe, okrem speváčky, ako ju mnohí poznáme ukázala aj svoju tvár modelky a herečky vo vianočnej rozprávke, ktorá sa objaví na obrazovkách RTVS 25. decembra.

Zdroj: Patrik Patajský


Na úvod Kristína predviedla niečo zo svojho speváckeho umenia, keď dostala publikum do varu svojimi hitmi Number One, Navždy, či Ta ne. Potom už prišiel na rad krst exkluzívneho kalendára, ktorý nafotila s poprednou slovenskou fotografkou Petrou Ficovou pre železničnú spoločnosť v Prahe. Kristína sa tak predstavila pre mnohých v netradičnej úlohe modelky.

Krstným otcom kalendára sa stal režisér a choreograf Ján Ďurovčík, ktorý zaželal úspech nielen kalendáru, ale aj samotnej talentovanej speváčke. Kristíne sa nedávno podarilo zabodovať aj u našich susedov, keď vypredala pražskú Lucernu. Spoluprácu na príprave kalendára si speváčka veľmi pochvaľovala a teší ju predovšetkým pozitívny ohlas na kalendár.

Poslednou, treťou polohou bola herecká rola v spomínanej vianočnej rozprávke, ku ktorej naspievala Kristína aj single Na bieleho koňa. Autorom hudby je Martin Kavulič a text napísal opäť Kamil Peteraj. Na bieleho koňa je zároveň sprievodnou piesňou rozprávky Johankino tajomstvo, kde hrá Kristína princeznú s rovnakým menom.

V predvianočnom období má speváčka pred sebou ešte jeden koncert v rámci úspešného turné Horehronie Tour 2015, kedy sa predstaví 16. decembra na vypredanom koncerte v Košiciach. 

Zábery z klipu Na bieleho koňa si môžete pozrieť 



a prípravu fotenia exkluzívneho kalendára 



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov