Viac a viac a viac


Slová známej piesne od kapely IMT Smile azda najvýstižnejšie vyjadrujú pocity, ktoré prežívalo nadšené bratislavské publikum po vzhliadnutí veľkolepej šou s názvom Made in Slovakia. Projektu, ktorý debutoval minulý rok spojením pop-rockovej kapely IMT Smile a folklórneho súbora Lúčnica sa diváci nevedia nabažiť.

Pôvodné tri predstavenia v Bratislave, v košickej Steel Aréne a v pražskej O2 Aréne museli byť kvôli enormnému diváckemu záujmu doplnené o ďalšie. A práve preto bratislavskí diváci v pondelok večer netrpezlivo očakávali veľkolepú šou v podaní IMT Smile a Lúčnice. Program bol oproti minuloročnému aj mierne vynovený.

Ivan Tásler, spevák a producent v jednej osobe chcel ponúknuť divákom, ktorí predstavenie videli niečo nové, preto tentokrát postavil na pódium až dvoje bicie s dvoma bubeníkmi, ktorí sa perfektne dopĺňali. V playliste sa tiež objavili skladby ako Nepoznám a Čo ak, ktoré v ňom minule neboli. Prekvapením bola skladba Ľudia nie sú zlí, pri ktorej ho na klavíri sprevádzal jeho brat Miro.





Na scéne sa striedali rýchle a pomalé pasáže, ktoré nechali vyniknúť predovšetkým samotných účinkujúcich.  Známe hity z repertoáru IMT Smile Opri sa o mňa, Bozk, či Niekto ako kráľ si s kapelou spievalo aj nadšené publikum.  V mnohých číslach nechal samotný spevák priestor Lúčničiarom, ktorí privádzali divákov do varu.





Okrem vypredaných hál, ktoré práskali vo švíkoch, čo určite potešilo predovšetkým účinkujúcich a všetkých, ktorý sa na tomto projekte podieľali je obrovským pozitívom samotné publikum. Projekt Made in Slovakia dokázal totiž pritiahnúť aj takých divákov, ktorých by ste na koncerte IMT Smile alebo na predstavení Lúčnice nikdy nevideli. A oni nielen že prišli, ale si to aj patrične užívali!






Úspešný projekt sa tak dočkal svojho ďalšieho pokračovania aj v roku 2015. V Bratislave majú diváci možnosť ho vidieť ešte 9. a 10. januára 2016 na zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Pevne veríme, že to nebudú posledné predstavenia a diváci sa dočkajú viac a viac a viac od spojenia IMT Smile a Lúčnice v projekte Made in Slovakia. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov