Tip na netradičné Vianoce na horách

Ak si nepotrpíte nevyhnutne na vianočné tradície a túžite tento rok zažiť niečo výnimočné, zamierte počas vianočných sviatkov do lyžiarskeho strediska Jasná, kde na vás čaká množstvo zážitkov. Okrem skvelej lyžovačky na tých najlepších svahoch na Slovensku, môžete stráviť svoj deň vo fun zóne alebo si jednoducho vychutnať skvelé jedlo v kruhu Vašich najbližších.




Stredisko Jasná sa nachádza v malebnom prostredí Nízkych Tatier, ktoré je súčasťou národného parku NAPANT. Najväčšia lyžiarska aréna na Slovensku ponúka výborné podmienky pre zimné športy na severnej i južnej strane Chopku, ktoré sú  prepojené najmodernejšou lanovkou Funitel alebo 15-miestnou kabínkou.

49 kilometrov perfektne upravených zjazdoviek rôznych obtiažností je vhodných pre začiatočníkov, rodiny s deťmi, pokročilých lyžiarov, ale aj na usporiadanie pretekov svetovej úrovne. Práve tie sa konajú v Jasnej v marci, keď bude dejiskom Svetového pohára v slalome a obrovskom slalome žien.  Pre milovníkov divokej jazdy sú k dispozícií freeridové zóny a snow park.


Po náročnom dni na svahu nezabudnite tiež na potrebný oddych a regeneráciu síl. Tu môžete načerpať v neďalekej Tatralandii, ktorá sa nachádza len 15 minút cesty autom alebo bezplatným skibusom priamo z Jasnej. Tatralandia je jediným miestom na Slovensku, kde si môžete užívať blahodárnej účinky termálnej vody s teplotou nad 40 stupňov.


Doplniť svoje sily môžete tiež počas tatranskej večere zážitkov. Jedná sa o netradičný večer priamo pod Chopkom, kde sa vyveziete ratrakom do výšky 1670 m.n.m. V reštaurácii Von roll je pre Vás pripravené 5 chodové menu pri sviečkach a horiacom krbe. Týmto originálnym darčekom sa určite odvďačíte svojej polovičke, ktorá ocení kombináciu romantiky a skvelého jedla.


V spolupráci s lyžiarskym strediskom Jasná sme pre Vás v predvianočnom období pripravili súťaž o dve celodenné skipasy. Do 16. decembra nám zašlite na adresu
redakcia@lifefashionfood.net správnu odpoveď na otázku: koľko kilometrov zjazdoviek sa nachádza v stredisku Jasná.  Viac informácií o stredisku Jasná nájdete na ich oficiálnej stránke www.jasna.sk.

Zdroj Foto: www.jasna.sk


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov