Bojujete aj Vy s mastnou pleťou?


Jedna z dôležitých vecí pri starostlivosti o pokožku je jej pravidelná starostlivosť, čistenie a prevencia. Ak s ňou máte problém — či už ide o akné, upchaté póry, suchú alebo mastnú pleť, kozmetické prípravky spolu so správnou životosprávou vedia pokožku tváre a tela značne regulovať, v niektorých prípadoch “vyliečiť”. Dôležité je navštíviť odborníka, ktorý Vám poradí so správnou diagnostikou. My sme sa rozhodli vyskúšať francúzsku kozmetiku Bernard Cassière, o ktorej sa dozviete viac v nasledujúcich riadkoch.



Inovatívna a originálna kozmetická značka Bernard Cassière je obľúbená na celom svete. Pýši sa rešpektovaním dávnych tradícií, stálou inováciou, originalitou a prírodnými ingredienciami z celého sveta. V prípravkoch určených na starostlivosť o tvár aj telo prevládajú lahodné ingrediencie ako kakao, med, vanilka, citrón, či čučoriedky, ktoré budú doslova rozmaznávať vaše zmysly. Ošetrenie môžete absolvovať priamo v salóne alebo v starostlivosti pokračovať aj naďalej pri domácom ošetrení.

Prvým krokom je vytvorenie profilu vašej pleti priamo v salóne prostredníctvom odborne vyškolených terapeutiek. Nakoľko bojujeme s miešanou a mastnou pleťou už niekoľko rokov, ideálnym riešením pre nás bolo vyskúšať kombináciu prípravkov mäta/citrón, ktoré účinne pôsobia najmä na zápalové procesy a akné. Zanesená pleť, vyrážky a nadprodukcia mazu sú charakteristické pre mastnú pleť u teenagerov a dospelých v mladšom veku. Avšak, rôzne faktory môžu podporiť nadprodukciu mazu, tvorbu vyrážok alebo rozšírených pórov, bez ohľadu na vek.


Pri samotnom ošetrení Bernard Cassière je dôležité pleť najprv dôkladne odlíčiť čistiacou penou, ktorá obsahuje koktail čistiacich účinných látok mätu - Citrón a čaj Java pre elimináciu nečistôt a nadbytku mazu čím bojuje proti nedokonalostiam, bez vysušovania pleti.  Následne použijeme čistiacu masku, ktorá odstraňuje odumreté bunky a čistí zároveň.



Ďalej použijeme tajnú „zbraň“ proti lesku pleti: sérum, ktoré zmatňuje a prinavracia rovnováhu pri tvorbe mazu. Gélovo-krémová textúra sa okamžite vstrebe a zanecháva pokožku zamatovú, dokonale matnú s menej viditeľnými pórmi.  Po absolvovaní ošetrenia sa použije ešte koncentrát, ktorý bol vytvorený na zakrytie a redukciu viditeľných prejavov rozšírených pórov. Ako „krémový púder“ je ideálnou podkladovou bázou pod make-up. Redukuje viditeľné póry, vyhladzuje povrch pleti a limituje lesk počas dňa.




Na záver už len dodáme, že v starostlivosti o pleť môžete pokračovať aj doma používaním jednotlivých výrobkov Bernard Cassière. Skutočný efekt na pokožke zbadáte už po niekoľkých týždňoch a pravidelným používaním môžete dosiahnuť “zázraky”. Chce to len trpezlivosť a odhodlanie. Viac informácií ohľadom kompletnej ponuky služieb a jednotlivých prípravkoch nájdete na ich oficiálnej stránke http://www.bcparis.sk/.

V spolupráci s Bernard Cassière sme pre Vás pripravili súťaž o balíček určený pre mastnú a zmiešanú pleť. Stačí ak do 31. januára pošlete správnu odpoveď na otázku, z ktorej krajiny pochádza spomínaná kozmetická značka na: redakcia@lifefashionfood.net.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov