Zahrejte sa v zime tancom!

Sviatočné obdobie máme za nami, zima v plnom prúde a s ňou aj správny čas na nové výzvy a predsavzatia. Veď poznáme to všetky. Zahriať sa a rozprúdiť krv v žilách môžete pomocou tanca a to priamo na tanečných kurzoch či otvorených hodinách v Riverpark Dance School.






Elegantný balet
Vyskúšajte kurz baletu, ktorý Vám ukáže ako spevniť telo, mať elegantnejšie pohyby, získať potrebné sebavedomie a zlepšiť svoje sústredenie. Balet je klasickým tancom, ktorý tvorí základ každého tanečného štýlu, či už sa rozhodnete venovať hip hopu, jazzu alebo scénickému tancu.



Zahrejte sa ľudovým folklórom
Tanečný kurz ľudového tanca zvládnete aj bez predchádzajúcej tanečnej prípravy. Temperament, rytmika, estetika, lyrika slovenských, rómskych, maďarských či rusínskych tancov z rôznych regiónov Slovenska Vám zaručene ponaťahuje všetky údy a rozbúcha srdce. Čerešničkou na torte je fakt, že kurz vedú renomovaní pedagógovia Mgr.art. Barbora Morongová a Mgr. art. František Morong.



Budúce mamičky zdravé a fit
Pre budúce mamičky je to skvelá gravid jóga, kde sa naučíte ako posilniť a zrelaxovať nielen telo, ale aj myseľ. Vôbec nevadí, ak nemáte žiadne skúsenosti s jógou alebo ste predtým nikdy necvičili. Cvičenie je vhodné pre ženy od 14. týždňa tehotenstva až do pôrodu. Naučíte sa aj dychové cvičenia a relaxačné techniky, ktoré sú mimoriadne užitočné na uľahčenie pôrodu a zároveň vám dodajú voľnosť dychu, pohybu a postarajú sa tak o príjemný pocit pohody a rovnováhy.



Zima v znamení tanca aj pre deti
Ak už naopak mamičkou ste a neviete sa rozhodnúť, aké záujmové krúžky pre deti vybrať, tanec je skvelá možnosť, ako sa môžu deti hravou formou zaradiť do kolektívu, naučiť sa pracovať v skupinách či zdravou formou rozvíjať svoje pohybové zdatnosti. Kurz tanečnej prípravy pre deti je zameraný na osvojenie základov jednotlivých tanečných techník – najmä jazzový, moderný a klasický tanec. Deti sa na hodinách oboznámia so špecifikami týchto tanečných štýlov už podrobnejšie.

V spolupráci s Riverpark Dance School sme si pre Vás pripravili novoročnú súťaž.  Ak do 18. januára pošlete správnu odpoveď na otázku, kde sa nachádza tanečná škola na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o 5x voľný vstup na akúkoľvek otvorenú hodinu. Pre viac informácií navštívte ich oficiálnu stránku  http://www.riverparkdanceschool.sk.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov