Unikátny muzikant príde na Slovensko

Multi-inštrumentalista, skladateľ, textár a producent Jarle Bernhoft je zosobnením hudobného talentu. GRAMMY nominovaný spevák zamieri počas svojho svetového tour na Slovensko! Hudbu tohto nadaného muzikanta si budete môcť naživo vychutnať už 4. februára 2019 v MMC bratislavskom klube.



Jarle Bernhoft, umelecky známy ako Bernhoft, je muzikant s nórskymi koreňmi, ktorý sa výrazne tlačí na populárnu scénu. Svoj prvý sólový album s názvom Ceramik City Chronicles vydal ešte v roku 2008. Dva roky neskôr vyšiel na trh s live dvoj albumom 1. Man a  2. Band, pričom prvá polovica nahrávok je zo sólového koncertu a zvyšok je z koncertov na jazzových festivaloch s celou kapelou. 

Nasledujúci, teda druhý celý album Solidarity Breaks , ktorý vyšiel už v januári 2011 absolútne bodoval na nórskych hudobných rebríčkoch. Popularita sa pri tomto albume začala pripisovať umelcovi Bern/hoftovi a nie Jarlemu Bernhoftovi, ako znie jeho oficiálne meno. Odvtedy ho môžeme registrovať na hudobnej scéne ako muzikanta Bernhofta.  

Humanoid je nový, rozsiahly album s ktorým prichádza Bernhoft v spojení s kapelou The Fashion Bruises. Sľubuje, že svojou muzikálnosťou otvorí dušu nejednému poslucháčovi. Chytí ho za srdce pomocou ľahkých R&B tónov a silným popovým základom. Umelec je presvedčený, že poslucháči neustále reagujú na hmatateľnú väzbu medzi hudobníkom a hudbou, ktorú tvorí. Preto Humanoid, ktorý je založený na emóciách a poctivej hudbe, bez použitia akýchkoľvek počítačov. 

Bernhoft & The Fashion Bruises vystúpia naživo 4. februára 2019 v Bratislave, v MMC klube. Vstupenky si môžete zakúpiť u organizátora koncertu, na www.xl.sk

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov