BIO

U štastnej včely


Prírodná kozmetika a bio kozmetika oprávnene predstavujú v posledných rokoch veľký trend. Ide o kozmetiku vyrobenú z čisto prírodných látok s veľkým množstvom vitamínov, hydratačných látok a antioxidantov, ktoré podporujú a stimulujú prirodzené funkcie našej pokožky. Spravidla neobsahuje žiadne syntetické látky, ako sú konzervanty, farbivá alebo parfémy. V dnešnom článku Vám predstavíme novinku na trhu – U štastnej včely.



U šťastnej včely je rodinným podnikom na malebnom vidieku pod štítmi Belianskych Tatier. K výrobe kozmetiky sa dostali prostredníctvom včiel, ktoré vďaka čistému prostrediu produkujú vysoko kvalitný a chutný med, ktorý je po vytočení z plástov ihneď plnený do fliaš bez ďalších zásahov (raw med). Med a ostatné včelie produkty ako propolis a peľ majú blahodárne účinky na organizmus užívaním vnútorne a samozrejme aj na ošetrovanie pokožky zvonku.

V ich sortimente výrobkov nájdete viacerov druhov a my Vám niektoré z nich dnes aj ukážeme. Prvým je prírodný balzam s raw medom a rakytníkom, ktorý je vyrobený z kakaového a mango masla so slivkovým olejom a BIO extraktom z plodov rakytníka. Hydratuje, zvláčňuje a vyživuje pery a vďaka oxidom železa im dodá jemný zlatý nádych. Môžete ho použiť na pery alebo na líca ako krémovú lícenku pre efekt "sun-kissed". 


Lokalita, v ktorej sa nachádzajú im umožňuje čerpať inšpiráciu najmä z blízkeho okolia Belianskych Tatier.  Inak tomu nie je ani pri výrobe Hyaluronového séra s extraktom zo sibírskeho smrekovca, ktorý vyhladzuje a rozjasňuje pleť. Je vyrobené z kvetovej vody manuka honey, ktorá má adstrigentné, antibakteriálne a upokojujúce účinky. Kyselina hyaluronová je významným bojovníkom proti vráskam a rozšíreným pórom. Dokáže v pleti zadržiavať vlhkosť, zmierňuje starnutie pokožky, zvyšuje jej elasticitu a vypína pleť.


Naopak z plesnivca je vyrobené kolagénové sérum, ktoré má vynikajúce anti-age účinky a je bohaté na antioxidanty. Obsahuje aj extrakt z morských rias, ktorý podporuje produkciu fibroblastov a syntézu kolagénu. Sérum je vhodné pre suchú, unavenú a dehydrovanú pleť. Vyhladzuje vrásky a navracia pleti pružnosť. Urýchľuje hojenie jaziev , spôsobených napr. aknem a je vhodný aj na popraskané pery.


V spolupráci s U štastnejvčely sme pre Vás pripravili súťaž o kozmetický balíček. Stačí ak do 10. februára pošlete správnu odpoveď na otázku, kde sa vyrába spomínana značka na adresu redakcia@lifefashionfood.net. Viac informácií o ich produktoch a kompletnej ponuke nájdete na ich oficiálnej stránke https://www.ustastnejvcely.sk/ alebo sa môžete stať ich fanúšikmi aj na Facebooku.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov