Jedinečné topánky


Jar patrí k najobľúbenejším ročným obdobia vďaka viacerým faktorom. Radi si ho spájame s príjemným slnečným počasím a blížiacim sa letom.  Dámy určite oceňujú aj širokú paletu farieb nielen na oblečení, ale aj topánkach. Na farby, eleganciu a príchuť Stredozemia stavila aj značka Mime et moi, založená v Mníchove, ktorá dokonale kombinuje túžbu po pohodlí a kráse. Ich topánky predstavujú jedinečné a navzájom sa dopĺňajúce súbory kolekcií, ktoré sú kedykoľvek a pre každú príležitosť ideálnym spoločníkom. 



O tom, že topánky musia byť krásne a kvalitné niet pochýb. Ale ak sa k tomu milé dámy pripojí aj pohodlnosť,  máte jednoducho vyhraté. Svet topánok je o alchýmií tvarov, farieb a materiálov a ten sa stal vášňou aj v prípade Mime et moi, ktorých topánky si zamilujete na prvý pohľad. V ich kolekcií nájdete elegantné dámske modely určené na spoločenské udalosti, ale aj každodenné nosenie. Najnovšia kolekcia prináša predovšetkým farby od výmyslu sveta, ktoré nájdete na jednotlivých modeloch.






Jedinečnosť každej topánky spočíva v možnosti vymeniť podpätok podľa situácie a nálady.  Vysoký alebo plochý podpätok: Je len na vás, zákazníkoch, aby sa rozhodli, ako má ich topánka vyzerať. Vďake všetkým štýlom, ktoré značka ponúka je možné zmeniť tvar a farbu jednotlivo. Vďaka inovatívnemu dizajnu môžete v priebehu niekoľkých sekúnd zmeniť podpätky, dokonca priamo na chodidlách, v závislosti od príležitosti. Mime et moi ponúka nielen viac pohodlia, ale aj absolútnu slobodu voľby.

Ako to funguje: 



Ich modely pochádzajú najmä zo Španielska, kde sa buď ručne alebo prostredníctvom moderných technológií aj vyrábajú, a aj preto v nich cítiť príchuť Stredozemia. V tohtoročnej kolekcií nájdete tiež originálne a pohodlné topánky dýchajúce vôňou mora a slnka, vďaka ktorým budete mať aspoň na chvíľu pocit, že ste na dovolenke. Vaše nohy ocenia počas horúcich letných večerov predovšetkým pohodlnosť  a nadčasovosť.




V spolupráci s Mime et moi sme si pre Vás pripravili súťaž. Ak do 8. februára pošlete správnu odpoveď na otázku, kde sa vyrábajú topánky z ich kolekcie na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o jeden pár topánok s možnosťou vymeniteľných podpätkov. Viac informácií o ich aktuálnej kolekcií nájdete na ich oficiálnej stránke https://mimemoi.com a sledovať ich môžete tiež na Facebooku a Instagrame.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov