Neviditeľné podpätky Vám pomôžu k výške

My, malé ženy to máme v živote bohužiaľ ťažké. Stačí spomenúť len niekoľko situácií, v ktorých sme v nevýhode: na koncertoch, keď túžime v obchode dosiahnuť na hornú policu alebo keď ideme s vysokými kamarátkami mestom. Našťastie sú tu vysoké podpätky, s ktorými sa dá podvádzať a ľahko si dopomôcť k potrebným centimetrom. Ale úprimne, kto v nich dokáže chodiť počas náročného dňa. 



Riešenie tohto menšieho problému prichádza práve teraz zo Švajčiarska: spoločnosť Get Long Legs vyvinula podpätkové vložky do topánok, ktoré vyvýšia všetky dámy o potrebné 4 centimetre. V chladiacom boxe, ktorý bol špeciálne navrhnutý sa nachádzajú tri páry, ktoré sa vkladajú do vnútra topánky. Prvý pár Vás vyzdvihne o 2 cm, druhý o 3,2 a tretí dokonca o 4cm.  V každom prípade sú vložky neviditeľné, takže sa nemusíte báť, že Vás niekto prekukne.


Ako to bežne funguje v praxi? Celkom pohodlne, vložky sa nešmýkajú a vy ich môžete nosiť počas celého dňa. Potrebné centimetre Vám pomôžu najmä po psychickej stránke, i keď topmodelku z Vás nespravia a ani na hornú policu s nimi nedočiahnete. Vložky do topánok získate prostredníctvom stránky http://www.getlonglegs.com, kde sa dajú pohodlne objednať za 27,- Euro. Viac informácií nájdete tiež na ich Facebookovej stránke https://www.facebook.com/getlonglegs/?fref=ts

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov