Zdravé stravovanie

Posledné mesiace sa stretávame z nadšených reakcií našich známych a priateľov, ktorí vyskúšali krabičkovú diétu a jej skvelé účinky. Nedalo nám to a rozhodli sme sa osloviť firmu Zdravé stravovanie, ktorá ponúka širokú škálu programov pre zdravú výživu vo variantách cca. 5 000, 6 000, 7 000, 8 000 a 10 000 kJ na deň. Na 10 dní sme ju testovali na vlastnej koži a v nasledujúcom článku Vám prinášame výsledky.  


Či už sa rozhodnete zhodiť nadbytočné kila alebo len jednoducho jesť zdravo a chutne, ale nemáte dostatok času a chuti vymýšľať recepty, skúste práve krabičkovú diétu. Každý deň Vám domov alebo do práce privezú 5 chodov podľa Vami zvoleného programu. My sme sa rozhodli pre program Fit, ktorý je určený najmä pre tých, ktorí chcú zlepšiť fyzickú kondíciu a schudnúť pár kilogramov. Počas celej doby trvania je dôležité myslieť nielen na jedlo, ale aj pohyb vo forme bicykla alebo behu alebo inej aktivity. 

Ukážka jedálnička:







raňajky Baklažán s paradajkami a syrom, pečivo



desiata Cottage syr čučoriedka



obed Rybie karbonátky, zeleninová kaša



olovrant Avokádová nátierka, reďkovky, ryžový chlebík



večera Bravčové s jablkami, bylinkový bulgur

Jedlá, ktoré sme počas 10 dní konzumovali pozostávali z dostatočného prísunu kvalitných bielkovín vo forme chudého mäsa, strukovín, esenciálnych mastných kyselín v rybách, olejoch a orechoch, ale aj komplexných sacharidov, ktoré neobsahovali žiadny rafinovaný cukor ako cestoviny a chlieb z celozrnnej múky. Hlavnou výhodou krabičkovej diéty sú, že jednotlivé jedlá sú rozložené počas celého dňa, čím sa vytvárajú správne stravovacie návyky.




Celý priebeh nášho testovania krabičkovej diéty sme pre Vás aj zdokumentovali prostredníctvom fotografií, takže máte možnosť vidieť nielen našu počiatočnú váhu, jednotlivé jedlá, ale aj konečné výsledky nášho snaženia. Ak si aj Vy myslíte, že nestihnete schudnúť do plaviek pred začiatkom leta za niekoľko týždňov a zároveň sa cítiť zdravo, my Vás presvedčíme o opaku. Pozrite sa spolu s nami na výsledky. 



Prvý obrázok vyjadruje počiatočnú váhu na začiatku testovania, pred prvým jedlom a posledný je konečnou váhou po 10 dňoch zdravého stravovania sa touto metódou. Ako ste si mohli všimnúť podarilo sa nám zhodiť 0,8 kg a to celé za necelé dva týždne. Počas testovania sme dodržiavali stravu, ktorú sme mali doplnenú o tekutiny v podobe vody a nesladených nápojov. 


Dvakrát do týždňa sme cvičili kardio a samé sme milo prekvapený skvelými výsledkami. Sme radi, že sme Vám mali možnosť ukázať, že schudnúť do plaviek sa dá, ale je potrebné upraviť nielen stravu, ale sa aj pravidelne hýbať. Krabičková diéta od zdravého stravovania Vám pomôže nielen s výberom vhodného jedla, ale tiež s cvičeniami. Pre viac informácií navštívte ich stránku
http://www.zdravestravovanie.sk/

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov