Získajte štíhle telo do plaviek

Starostlivosť o telo nie je len o dodržiavaní správnej životosprávy a pravidelnom cvičení, ale aj o používaní vhodných prípravkov. Tie napomáhajú pokožke v kritických partiách ako je zadok, bruško a stehná v spevnení a pružnosti, a pri pravidelnom krémovaní môžu tiež zjemniť strie, či stopy po celulitíde. V spolupráci so značkou Dermacol Vám v nasledujúcom článku predstavíme produkty, vďaka ktorým získate štíhle telo do plaviek.

Dermacol je česká kozmetická spoločnosť, ktorá je nielen v Čechách, ale i na Slovensku synonymom pre make-up. Okrem dekoratívnej rady nájdete v jej portfóliu aj prípravky, ktoré sú určené pre starostlivosť o pleť, telo, ale aj slnečnú kozmetiku či parfumy. Nezáleží na tom, či máte pleť mladú alebo zrelú, normálnu či suchú, v širokej ponuke výrobkov si každý zákazník nájde to svoje pravé orechové. 

Prvým výrobkom, ktorý Vám predstavíme je Kryo sprej proti celulitíde, ktorý pomáha navrátiť a udržiavať zvodné krivky. Po nanesení pomocou rozprašovača vytvorí chladivý efekt a pravidelným používaním obmedzí vzhľad tzv. pomarančovej kože. Tú môže spôsobovať viacero faktorov ako je nesprávne stravovanie (vysoký prísun tukov a sacharidov), ale aj nedostatočná fyzická aktivita, či alkohol a cigarety.



Ďalším v poradí je zoštíhľujúci gél na bruško, ktorý účinne prekrvuje problematické partie a pomáha odvádzať zadržiavanú vodu, ktorá sa prejaví najmä na bruchu. Gél je jemne parfumovaný so sviežou vôňou a veľmi rýchlo sa vstrebáva do pokožky, čo je jeho obrovskou výhodou. Po nanesení nie je po ňom ani náznak a pokožka tým pádom nepôsobí lepkavo. Doporučujeme ho použivať v kombinácií so sprejom proti celulitíde. 



A posledným doporučeným produktom, ktorý sme testovali je vypínací gél na zadoček a boky, ktorý obsahuje účinnú kombináciu kofeínu, morských rias a lipomoistu. Je určený predovšetkým na oblasť bokov a zadku, kde sa opätovne ukladajú tuky. Tento gél Vám doporučujeme používať dvakrát denne, nakoľko účinná látka posilňuje rozklad tukov práve počas oddychu a tým dopomáha formovať postavu. 



V spolupráci so značkou Dermacol sme pre Vás pripravili súťaž o 2 kozmetické balíčky v v hodnote 30,-EUR, ktoré obsahujú sprej proti celulitíde, zoštíhľujúci gél na brucho a vypínací gél na boky a zadok.  Do 12. júna nám odošlite správnu odpoveď na otázku, ktoré faktory spôsobujú celulitídu na adresu: redakcia @lifefashionfood.net. Viac informácií o produktoch spoločnosti Dermacol nájdete na ich oficiálnej stránke http://www.dermacol.sk

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov